Меню
Your Cart

Бебешко герданче от суров кехлибар нъгет цвят тъмен мед

Бебешко герданче от суров кехлибар нъгет цвят тъмен мед
Бебешко герданче от суров кехлибар нъгет цвят тъмен мед
20.00 лв.
  • Наличност: На склад
  • Код на продукта: TN10

Нежно бебешко герданче от по-едри сурови медни нъгетчета натурален кехлибар
Дължина: 33 см.
Вносител: Амберлино, България

Бебешките герданчета от кехлибар са изпитан лек при болките от никненето на зъбките, при безпокойство, безсъние и превъзбуденост при бебета и малки деца. Има болкоуспокояващ и имуностимулиращ ефект. Напълно чист, безопасен и природен метод, доказал се през вековете.
Можете да сложите герданче от кехлибар на бебето си, когато то вече е навършило 2 месеца. 
Герданчетата са нанизани на двоен конец, като всяко мъснито е отделено с възелче от другите. Тази система за сигурност не позволява при скъсване или нарязване да се разпилеят мънистата, закопчалката е винтова в цвета на кехлибара.
Герданчетата са изключително здрави и издържливи, но въпреки това не е препоръчително да се играе с тях, да се дъвчат или дърпат. Основното им предназначение е носене под дрешките, за да се осигури контакт с кожата. От съображение за сигурност не оставяйте бебето без надзор!

Кехлибарът е напълно натурален, чист и безвреден, няма никакви странични действия, дори при поглъщане от малки деца  е съвсем безопасен, тъй като се разтваря в организма и има силно антимикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. В горещите летни дни, както и на плажа е добре да сваляте вашето кехлибарено бижу, макар и да е вечен от силното слънце е възможно кехлибарът да промени структурата си и да стане трошлив. При съхранение пазете бижутата си от кехлибар далеч от пряка слънчева светлина, съхранявайте ги отделно от други бижута, за да избегнете надраскване. Може да ги избърсвате с мека памучна кърпа преди или след носене. Носете вашите бижута дълго и продължително време, за да увеличите ефекта. Кехлибарът освен всичко предпазва от електромагнитното лъчение на уредите (телевизори, компютри, микровълнови фурни и др.), от моб. телефони, антени  и т.н. Подкрепя интелектуалното и псхическото развитие на детето. Той е най-мощният антиоксидант, доставя най-много кислород до клетките, с което се обясняват много от “вълшебните” му свойства, а именно - жизнения тонус, доброто настроение, ускорена мисловна дейност и др.

​Как да поддържате вашите бижута от кехлибар?
Кехлибарът е вкаменена смола, добивана от Балтийско море, затова не е проблем да мокрите своите бижута с вода. Дори е препоръчително преди да си го сложите да го оставите над течаща вода, за да го пречистите енергийно. Тази процедура я препочъчвам да се прави на няколко дни. При носене кехлибарът се зацапва от потта, омазняването на кожата, прах, мъх от дрехите и др., затова можете да миете герданчетата си  след определено време с топла вода и да ги избърсвате в мека хавлиена кърпа.Тъй като кехлибарът реагира с повърностния си слой и в контакт с кожата отделя кехлибарена киселина (основното маслото, съдържащо се в кехлибара) е добре да се пази от кремове, мазила, млека, плажни козметични продукти, парфюми и други козметични средства, за да не се образува покривен филм, който да блокира отделянето на полезните съставки. Можете периодично да поставяте герданчетата в купа с морска сол за енергийно пречистване на материала. Кристалите на морската сол отнемат информацията от кехлибара и осигуряват чисто енергийно поле.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.