Меню
Your Cart

Ланолинов балсам Disana

Ланолинов балсам Disana
Ланолинов балсам Disana
14.90 лв.
  • Наличност: На склад
  • Код на продукта: Lanolin conditioner

Ланолинът е натуралният восък в овчата вълна. Восъкът обгръща влакната, предпазвайки ги от грубата среда. Вълнените продукти на Disana съдържат достатъчно естествен ланолин, който предпазва и се грижи за вълнените влакна. Вълнените непромокаеми гащички постоянно изразходват ланолин и също така губят естествения восък във вълната от прането и сушенето, ето защо те имат нужда редовно да се снабдяват с ланолин
Специалният балсам на Disana e произведен от течен ланолин и лесно се разтваря в хладка вода. След изпиране вълнените гащички се накисват в леген с разтворен ланолинов балсам. Вълнените влакна отново абсорбират ланолина и така гащичките са предпазени от сухота и зацапване.
Ланолиновият балсам е безвреден за кожата и околната среда, без аромати и е произведен без експерименти върху животни.  

Начин на употреба:
Разклатете добре преди употреба!
Балсамът трябва да се постави на много гореща водна баня, за да се втечни!
Една супена лъжица (15мл.) от балсамът се разтварят в 1 литър хладка вода (20° - 25°C). Вълнените гащички, изпрани с шампоан за вълна на Disana и добре изплакнати след това, се слагат в разтвора с ланолин и съвсем леко се притискат. Оставят се за около 15мин. в разтвора, след което се изваждат и леко се изстискват. Оставят се да съхнат на сенчесто, проветриво място. Не се препоръчва да се сушат на слънце или върху отоплителни уреди.

Състав: ланолин, емулгатор, мастни алкохоли, лимонена киселина, натриев бензоат, калиев сорбат. 
Разфасовка: 200мл.
Произход: Германия
Със сертификат за качество!

Да се пази далеч от деца!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.