Меню
Your Cart

Бебешко герданче от суров кехлибар барок тъмен коняк

Бебешко герданче от суров кехлибар барок тъмен коняк
Изчерпан
Бебешко герданче от суров кехлибар барок тъмен коняк
25.00 лв.
  • Наличност: Изчерпан
  • Код на продукта: TN32

Нежно бебешко герданче от сурови едри топчета кехлибар в наситено тъмно конячен цвят.
Дължина: 32 см.
Вносител: Амберлино, България

Бебешките герданчета от кехлибар са изпитан лек при болките от никненето на зъбките, при безпокойство, безсъние и превъзбуденост при бебета и малки деца. Има болкоуспокояващ и имуностимулиращ ефект. Напълно чист, безопасен и природен метод, доказал се през вековете.
Можете да сложите герданче от кехлибар на бебето си, когато то вече е навършило 2 месеца. 
Герданчетата са нанизани на двоен конец, като всяко мъснито е отделено с възелче от другите. Тази система за сигурност не позволява при скъсване или нарязване да се разпилеят мънистата, закопчалката е винтова в цвета на кехлибара.
Герданчетата са изключително здрави и издържливи, но въпреки това не е препоръчително да се играе с тях, да се дъвчат или дърпат. Основното им предназначение е носене под дрешките, за да се осигури контакт с кожата. От съображение за сигурност не оставяйте бебето без надзор!

Кехлибарът е напълно натурален, чист и безвреден, няма никакви странични действия, дори при поглъщане от малки деца  е съвсем безопасен, тъй като се разтваря в организма и има силно антимикробно, противовъзпалително и имуностимулиращо действие. В горещите летни дни, както и на плажа е добре да сваляте вашето кехлибарено бижу, макар и да е вечен от силното слънце е възможно кехлибарът да промени структурата си и да стане трошлив. При съхранение пазете бижутата си от кехлибар далеч от пряка слънчева светлина, съхранявайте ги отделно от други бижута, за да избегнете надраскване. Може да ги избърсвате с мека памучна кърпа преди или след носене. Носете вашите бижута дълго и продължително време, за да увеличите ефекта. Кехлибарът освен всичко предпазва от електромагнитното лъчение на уредите (телевизори, компютри, микровълнови фурни и др.), от моб. телефони, антени  и т.н. Подкрепя интелектуалното и псхическото развитие на детето. Той е най-мощният антиоксидант, доставя най-много кислород до клетките, с което се обясняват много от “вълшебните” му свойства, а именно - жизнения тонус, доброто настроение, ускорена мисловна дейност и др.

​Как да поддържате вашите бижута от кехлибар?
Кехлибарът е вкаменена смола, добивана от Балтийско море, затова не е проблем да мокрите своите бижута с вода. Дори е препоръчително преди да си го сложите да го оставите над течаща вода, за да го пречистите енергийно. Тази процедура я препочъчвам да се прави на няколко дни. При носене кехлибарът се зацапва от потта, омазняването на кожата, прах, мъх от дрехите и др., затова можете да миете герданчетата си  след определено време с топла вода и да ги избърсвате в мека хавлиена кърпа.Тъй като кехлибарът реагира с повърностния си слой и в контакт с кожата отделя кехлибарена киселина (основното маслото, съдържащо се в кехлибара) е добре да се пази от кремове, мазила, млека, плажни козметични продукти, парфюми и други козметични средства, за да не се образува покривен филм, който да блокира отделянето на полезните съставки. Можете периодично да поставяте герданчетата в купа с морска сол за енергийно пречистване на материала. Кристалите на морската сол отнемат информацията от кехлибара и осигуряват чисто енергийно поле.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.