Меню
Your Cart

Charlie Banana

Марка: Charlie Banana
Тип пелена Джоб Описание Пелени Charlie Banana, тип джоб, универсален размер. С подплата от първокласен органичен памук, изключително нежен и комфортен за кожата на бебето. С патентовани скрити регулируеми ленти за оразмеряване на пелената. С широк ластик на гърба, осигуряващ&nbs..
37.52 лв. 46.90 лв.
Марка: Charlie Banana
Тип пелена Джоб Описание Пелени Charlie Banana, тип джоб, универсален размер, комплект от 3 броя. С подплата от първокласен органичен памук, изключително нежен и комфортен за кожата на бебето. С патентовани скрити регулируеми ленти за оразмеряване на пелената. С широк ластик на г..
111.92 лв. 139.90 лв.
Марка: Charlie Banana
Описание Водоустойчива подложка за преповиване Charlie Banana. Компактна, лесна за сгъване и пренасяне. Помага смяната на пелени да бъде лесна и удобна, у дома или в движение. Размер 45,72 х 71,12 см. Charlie Banana е член на организацията 1% For The Planet и отделя 1% от всяка продажба за..
25.52 лв. 31.90 лв.
Марка: Charlie Banana
Описание Гетите са много практичен аксесоар за бебетата и малките деца. Предпазват коленете при пълзящи бебета. Правят смяната на пелените много по-лесна. Удобни през периода на приучване към гърне. Могат да се ползват и като ръкави. Красив аксесоар за различни тоалети. Използвани ма..
13.93 лв. 19.90 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.