Меню
Your Cart

PlanetBox

Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Shuttle. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не зад..
75.90 лв.
Марка: PlanetBox
Термос за храна от неръждаема стомана PlanetBox Mercury. Термосите за храна PlanetBox запазват храната ви гореща или студена за до 12 часа.Може да се използват за супа, кисело мляко, сосове и други, като вакуумната изолация гарантира запазване на температурата им.Удобни и практични за ежедневн..
62.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Shuttle със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без то..
7.90 лв.
Марка: PlanetBox
Двустранен контейнер за закуски PlanetBox. Контейнерът е направен от две части и двустранен силиконов капак между тях.Перфектен за леки закуски, зеленчуци, плодове, чипс и други, които могат да бъдат поставени в по-големия контейнер, а в по-малкия - различни сосове за тях.Може да се завърта и в две..
39.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С разширяващ с..
23.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С плосък джоб ..
39.90 лв.
Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Rover. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не задър..
99.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашият термос PlanetBox Mercury със специално създадените за него кръгли магнити. Придайте красота и завършеност на термоса, така че вашите децата да искат да го използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни.&n..
5.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата Planetbox кутия със специално създадените магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без токсини. Магни..
8.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Rover със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без..
7.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за PlanetBox Rover и PlanetBox Launch кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се основно отделение. Чантата предлага: - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - джоб за бу..
54.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 4,11 см. Тегло: 136 гр. К..
22.90 лв.
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.