Меню
Your Cart

Аксесоари

Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Shuttle със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без то..
7.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С разширяващ с..
23.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С плосък джоб ..
39.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашият термос PlanetBox Mercury със специално създадените за него кръгли магнити. Придайте красота и завършеност на термоса, така че вашите децата да искат да го използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни.&n..
5.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата Planetbox кутия със специално създадените магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без токсини. Магни..
8.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Rover със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без..
7.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за PlanetBox Rover и PlanetBox Launch кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се основно отделение. Чантата предлага: - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - джоб за бу..
54.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 4,11 см. Тегло: 136 гр. К..
22.90 лв.
Марка: PlanetBox
Опростена, лека чанта за храна, подходяща за PlanetBox Rover и PlanetBox Launch кутии за храна.Проектирана да се поставя в друга по-голяма чанта/раница или за самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се покритие.Изолиращото покритие съ..
46.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за всички Planetbox кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се покритие. Чантата предлага: - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - джоб за бутилка за вода; - вътрешен джоб ..
46.66 лв. 54.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 5,5 х 5,5 х 4,11..
13.90 лв.
Марка: PlanetBox
Раница за храна, подходяща за всички Planetbox кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се покритие. Информация:- може да се носи като раница или като чанта; - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - тр..
59.90 лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.