Меню
Your Cart

Аксесоари

Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Shuttle със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без то..
5.50 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С разширяващ с..
23.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С плосък джоб ..
39.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Rover със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без..
7.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за PlanetBox Rover и PlanetBox Launch кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се основно отделение. Чантата предлага: - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - джоб за бу..
49.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 4,11 см. Тегло: 136 гр. К..
22.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за всички Planetbox кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се покритие. Чантата предлага: - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - джоб за бутилка за вода; - вътрешен джоб ..
54.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 5,5 х 5,5 х 4,11..
13.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 5,1 см., височина 3,8 см. ..
13.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 10,4 см., височина 3,8 см. Тегло: 127 гр. Кап..
22.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителни силиконови контейнери за кутия Rover, които ще направят обяда ви креативен, забавен и разнообразен. Позволяват разделянето на зеленчуци от плодове, добавяне на ядки, сушени плодове и други. Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Подходящи за съдомиялна машина. ..
14.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Launch със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Бе..
5.90 лв.
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.