Меню
Your Cart

Термочаши

Марка: One Green Bottle
Термочаша One Green Bottle, 350мл., черна. Практична за ежедневието, вкъщи, в офиса или на път. Поддържа напитките ви студени цял ден или топли в продължение на часове. Капакът е с плътно затваряне и отвор, в който можете да поставите сламка. Изработен е от полипропилен без BPA/BP..
38.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Термочаша One Green Bottle, 350мл., Shadow. Практична за ежедневието, вкъщи, в офиса или на път. Поддържа напитките ви студени цял ден или топли в продължение на часове. Капакът е с плътно затваряне и отвор, в който можете да поставите сламка. Изработен е от полипропилен без BPA/B..
43.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Термочаша One Green Bottle, 350мл., Amazon. Практична за ежедневието, вкъщи, в офиса или на път. Поддържа напитките ви студени цял ден или топли в продължение на часове. Капакът е с плътно затваряне и отвор, в който можете да поставите сламка. Изработен е от полипропилен без BPA/B..
43.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Термочаша One Green Bottle, 350мл., Rose. Практична за ежедневието, вкъщи, в офиса или на път. Поддържа напитките ви студени цял ден или топли в продължение на часове. Капакът е с плътно затваряне и отвор, в който можете да поставите сламка. Изработен е от полипропилен без BPA/BPS..
43.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Термочаша One Green Bottle, 500мл., Shadow. Практична за ежедневието, вкъщи, в офиса или на път. Поддържа напитките ви студени цял ден или топли в продължение на часове. Капакът е с плътно затваряне и отвор, в който можете да поставите сламка. Изработен е от полипропилен без BPA/BPS, б..
44.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Термочаша One Green Bottle, 500мл., Amazon. Практична за ежедневието, вкъщи, в офиса или на път. Поддържа напитките ви студени цял ден или топли в продължение на часове. Капакът е с плътно затваряне и отвор, в който можете да поставите сламка. Изработен е от полипропилен без BPA/BPS, б..
44.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Термочаша One Green Bottle, 500мл., Rose. Практична за ежедневието, вкъщи, в офиса или на път. Поддържа напитките ви студени цял ден или топли в продължение на часове. Капакът е с плътно затваряне и отвор, в който можете да поставите сламка. Изработен е от полипропилен без BPA/BPS, без..
44.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Резервен капак с херметично затваряне за термочаши 350 мл. - глина, черна, черница. Изработен е от полипропилен без BPA/BPS, без токсини. Плътно затваряне, без течове. Произведени във фабрика в Китай, която спазва високи стандарти за качество в производството, работеща съгласно станда..
15.90 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.