Меню
Your Cart

Кутии за храна

Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Shuttle. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не зад..
69.90 лв.
Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Rover. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не задър..
95.00 лв.
Rover голям квадратен контейнер Rover голям квадратен контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 4,11 см. Тегло: 136 гр. К..
18.90 лв.
Rover малък квадратен контейнер Rover малък квадратен контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 5,5 х 5,5 х 4,11..
10.90 лв.
Rover малък кръгъл контейнер Rover малък кръгъл контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 5,1 см., височина 3,8 см. ..
10.90 лв.
Rover голям кръгъл контейнер Rover голям кръгъл контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 10,4 см., височина 3,8 см. Тегло: 127 гр. Кап..
18.90 лв.
Rover 4 броя силиконови контейнери Rover 4 броя силиконови контейнери
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителни силиконови контейнери за кутия Rover, които ще направят обяда ви креативен, забавен и разнообразен. Позволяват разделянето на зеленчуци от плодове, добавяне на ядки, сушени плодове и други. Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Подходящи за съдомиялна машина. ..
12.90 лв.
Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Launch. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не задъ..
99.00 лв.
Марка: Close Parent
Бамбуков комплект за хранене Close Parent, 9 месеца + Идеален заместител на пластмасовите съдове за хранене. Комплектът съдържа: - чаша със силиконова лента за удобен и лесен захват - 375 мл - купа - 14 см диаметър - дълбока чиния - 20,3 см диаметър - лигавник 6+ ..
49.50 лв.
Launch и Shuttle малък квадратен контейнер Launch и Shuttle малък квадратен контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 5,5 х 5,5 ..
10.90 лв.
Launch и Shuttle голям квадратен контейнер Launch и Shuttle голям квадратен контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 5,1 см. Тегло: ..
18.90 лв.
Launch и Shuttle малък кръгъл контейнер Launch и Shuttle малък кръгъл контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 5,3 см., височина 4,8..
10.90 лв.
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.