Меню
Your Cart

Кутии за храна

Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Shuttle. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не зад..
75.90 лв.
Марка: PlanetBox
Термос за храна от неръждаема стомана PlanetBox Mercury. Термосите за храна PlanetBox запазват храната ви гореща или студена за до 12 часа.Може да се използват за супа, кисело мляко, сосове и други, като вакуумната изолация гарантира запазване на температурата им.Удобни и практични за ежедневн..
62.90 лв.
Марка: PlanetBox
Двустранен контейнер за закуски PlanetBox. Контейнерът е направен от две части и двустранен силиконов капак между тях.Перфектен за леки закуски, зеленчуци, плодове, чипс и други, които могат да бъдат поставени в по-големия контейнер, а в по-малкия - различни сосове за тях.Може да се завърта и в две..
39.90 лв.
Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Rover. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не задър..
99.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 4,11 см. Тегло: 136 гр. К..
22.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 5,5 х 5,5 х 4,11..
13.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 5,1 см., височина 3,8 см. ..
13.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутия Rover. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкав силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 10,4 см., височина 3,8 см. Тегло: 127 гр. Кап..
22.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителни силиконови контейнери за кутия Rover, които ще направят обяда ви креативен, забавен и разнообразен. Позволяват разделянето на зеленчуци от плодове, добавяне на ядки, сушени плодове и други. Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Подходящи за съдомиялна машина. ..
14.90 лв.
Марка: PlanetBox
Неразливна кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Explorer. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за приготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, ..
109.90 лв.
Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Launch. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не задъ..
104.90 лв.
Марка: Close Parent
Бамбуков комплект за хранене Close Parent, 9 месеца + Идеален заместител на пластмасовите съдове за хранене. Комплектът съдържа: - чаша със силиконова лента за удобен и лесен захват - 375 мл - купа - 14 см диаметър - дълбока чиния - 20,3 см диаметър - лигавник 6+ ..
39.60 лв. 49.50 лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.