Меню
Your Cart

Капачки и аксесоари за бутилки

Марка: One Green Bottle
Предпазен двулицев калъф за бутилки One Green Bottle. Изработен от висококачествен неопрен, който ще защити вашата бутилка от надраскване. Неопренът изолира бутилката от външните атмосферни условия, като по този начин запазва температурата на течността за по-дълго време. С две лица - черен о..
15.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Предпазен калъф за бутилка от 350мл. Изработен от висококачествен неопрен, който ще защити вашата бутилка от надраскване. Неопренът изолира бутилката от външните атмосферни условия, като по този начин запазва температурата на течността за по-дълго време. С удобна дръжка за държане или закачане. ..
14.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Предпазен калъф за бутилка от 500мл. Изработен от висококачествен неопрен, който ще защити вашата бутилка от надраскване. Неопренът изолира бутилката от външните атмосферни условия, като по този начин запазва температурата на течността за по-дълго време. Закопчава се със здрав цип. С включен кар..
17.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Резервна капачка без накрайник в два цвята, Pudding. Лесна за използване и почистване. Подходяща за бутилки 350мл, 500мл, 800мл, 1200мл. - прави и обли; Термо бутилки - само колекция Evolution. Да не се използва за вряли напитки, максимум 75 градуса по Целзий. Материал: 100% рециклируем&n..
12.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Резервна капачка без накрайник в два цвята, Siren. Лесна за използване и почистване. Подходяща за бутилки 350мл, 500мл, 800мл, 1200мл. - прави и обли; Термо бутилки - само колекция Evolution. Да не се използва за вряли напитки, максимум 75 градуса по Целзий. Материал: 100% рециклируем&nbs..
12.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Резервна капачка без накрайник в два цвята, Pond. Лесна за използване и почистване. Подходяща за бутилки 350мл, 500мл, 800мл, 1200мл. - прави и обли; Термо бутилки - само колекция Evolution. Да не се използва за вряли напитки, максимум 75 градуса по Целзий. Материал: 100% рециклируем ..
12.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Резервна капачка без накрайник в два цвята, Atlantis. Лесна за използване и почистване. Подходяща за бутилки 350мл, 500мл, 800мл, 1200мл. - прави и обли; Термо бутилки - само колекция Evolution. Да не се използва за вряли напитки, максимум 75 градуса по Целзий. Материал: 100% рециклируем&..
12.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Перфектната капачка за всички възрастови групи. Защитена, лесна за използване и почистване. Може да се ползва с или без сламка. Материал: Свободен от BPA/BPS полипропилен. Свободно от BPA/BPS силиконово уплътнение и въздушен клапан. Подходяща за бутилки 350мл, 500мл, 800мл, ..
12.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Класическа спортна капачка със сламка. ​Нов вариант на класическата куенч/quench капачка. Капачката няма вградена дръжка и ухото на чучура е по-късо, за да се сведат до минимум счупванията при изпускане. Отворът на пиене е по-голям, за по-бърз поток. Лесна за използване и почистване. Може ..
12.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Класическа спортна капачка със сламка, червена. ​Нов вариант на класическата куенч/quench капачка. Капачката няма вградена дръжка и ухото на чучура е по-късо, за да се сведат до минимум счупванията при изпускане. Отворът на пиене е по-голям, за по-бърз поток. Лесна за използване и почистван..
14.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Класическа спортна капачка със сламка, зелена. ​Нов вариант на класическата куенч/quench капачка. Капачката няма вградена дръжка и ухото на чучура е по-късо, за да се сведат до минимум счупванията при изпускане. Отворът на пиене е по-голям, за по-бърз поток. Лесна за използване и почистване..
14.90 лв.
Марка: One Green Bottle
Класическа спортна капачка със сламка, бяла. ​Нов вариант на класическата куенч/quench капачка. Капачката няма вградена дръжка и ухото на чучура е по-късо, за да се сведат до минимум счупванията при изпускане. Отворът на пиене е по-голям, за по-бърз поток. Лесна за използване и почистване. ..
14.90 лв.
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.