Меню
Your Cart

Launch

Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за PlanetBox Rover и PlanetBox Launch кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се основно отделение. Чантата предлага: - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - джоб за бу..
49.90 лв.
Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Launch. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не задъ..
99.00 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Launch със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Бе..
5.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 5,5 х 5,5 ..
10.90 лв.
Launch и Shuttle голям квадратен контейнер Launch и Shuttle голям квадратен контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 5,1 см. Тегло: ..
18.90 лв.
Launch и Shuttle малък кръгъл контейнер Launch и Shuttle малък кръгъл контейнер
Изчерпан
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: диаметър 5,3 см., височина 4,8..
10.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителни силиконови контейнери за кутии Launch и Shuttle, които ще направят обяда ви креативен, забавен и разнообразен. Позволяват разделянето на зеленчуци от плодове, добавяне на ядки, сушени плодове и други. Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Подходящи за съдомиялн..
10.90 лв.
Марка: PlanetBox
Кутия от закалено стъкло, проектирана за кутии PlanetBox Launch. Подходяща за течни храни, както и за претопляне на храни в микровълнова печка или фурна. С гъвкав силиконов капак. Подходящa за съдомиялна машина. При затопляне на храната, махнете силиконовия капак на кутията. Размери: 15 х 10 ..
19.90 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.