Меню
Your Cart

Shuttle

Марка: PlanetBox
Кутия за храна от неръждаема стомана PlanetBox Shuttle. Кутиите за храна PlanetBox са иновативно решение за подготвяне на балансиран обяд за вас и децата ви. Удобни и практични за ежедневна употреба, в офиса, в училище или на път. ​Без токсини. Не съдържат олово, фталати, PVC, BPA. Не зад..
75.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата кутия PlanetBox Shuttle със специално създадените за нея магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без то..
7.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С разширяващ с..
23.90 лв.
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за кутии PlanetBox Shuttle или самостоятелно ползване. Изолиращото покритие съхранява храната свежа и прясна, дори и в най-топлите дни. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно с водоотблъскващо вътрешно покритие за по-лесно почистване. С плосък джоб ..
39.90 лв.
Марка: PlanetBox
Украсете и създайте индивидуалност на вашата Planetbox кутия със специално създадените магнити. Придайте красота и завършеност на кутията, така че вашите децата да искат да я използват отново и отново. Създадени от сертифициран синтетичен каучуков материал. Безопасни. Без токсини. Магни..
8.90 лв.
Planetbox чанта за храна Planetbox чанта за храна
Ново -15 %
Марка: PlanetBox
Чанта за храна, подходяща за всички Planetbox кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се покритие. Чантата предлага: - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - джоб за бутилка за вода; - вътрешен джоб ..
46.66 лв. 54.90 лв.
Марка: PlanetBox
Раница за храна, подходяща за всички Planetbox кутии или самостоятелно ползване. Изработена от 100% рециклируемо полиестерно влакно, с лесно избърсващо се покритие. Информация:- може да се носи като раница или като чанта; - основно отделение, в което да поставите вашата кутия за храна; - тр..
59.90 лв.
Марка: PlanetBox
Комплект магнитни прибори Planetbox - вилица и лъжица с удобна силиконова дръжка.Прикрепят се лесно заедно, като намаляват риска от загубата им.Могат да бъдат поставени в чанта, раница за храна, прикрепени към кутия, в дългото отделение на кутия Rover и други.Нетоксични, BPA Free. Материал: неръж..
23.90 лв.
Марка: PlanetBox
Охладител за храна Planetbox, който запазва обяда ви свеж за по-дълго време.Осигурява до 4 допълнителни часа охлаждане.Замразете за една нощ и поставете в чантата си за храна.Може да се използва с всички чанти за храна Planetbox.Изработен от рециклиран полиестер.Нетоксичен, BPA Free.Материал: PE/PRE..
19.90 лв.
Марка: PlanetBox
Два броя многократни торбички/пликове с различни размери, подходящи за сандвичи, леки закуски и всякакви лакомства.Могат да се носят самостоятелно или да се поставят в чанти за храна.Удобни, лесни за използване и устойчиви във времето.Закопчаване с велкро.Издърпващо се езиче за по-лесно отваряне.Вод..
26.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен малък контейнер за течна храна ( сосове, кисело мляко ) за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 5,5 х 5,5 ..
13.90 лв.
Марка: PlanetBox
Допълнителен неразливен голям контейнер за течна храна за кутии Launch и Shuttle. Mоже да се ползва и самостоятелно. С гъвкaв силиконов капак с издърпващ се език, лесен за използване дори и от най-малките ръчички. Подходящ за съдомиялна машина. Размери: 10,6 х 10,6 х 5,1 см. Тегло: ..
22.90 лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.