Меню
Your Cart

Хигиена

Марка: Woolzies
Описание Вълнените топки за сушилня Woolzies омекотяват естествено вашето пране, без нито един от химикалите на конвенционалните омекотители. Стандартните омекотителите съдържат разяждащи химикали, които са токсични за околната среда и опасни за много хора, които имат алергични реакции към тях. Въ..
29.90 лв.
Марка: Bio-D
Уникален, антибактериален, дезинфекциращ прах за безопасното и резултатно почистване на пелени за многократна употреба при ниски, енергийно ефективни температури. • Произведен във Великобритания; • Екологично чист, от естествено извлечени суровини; • Без петрохимикали, фосфати, консерванти, енз..
7.15 лв.
Марка: Disana
Муселинова кърпа за лице, тяло и масаж. Фината структура на памука нежно стимулира кръвообращението на кожата. Може да се ползва и от възрастни за отстраняване на мъртвата кожа от тялото. Подходяща за ежедневна употреба. Размер: 25 х 25 см...
3.50 лв.
Марка: Disana
Натуралната вълна трябва да бъде третирана с натурален и мек шампоан за вълна. Структурата на нейните влакна прави вълната изключително чувствителна към горещина, търкане или силни химикали, затова трябва да сме много внимателни при прането на вълнени продукти. Шампоанът за вълна на Disana е идеален..
14.90 лв.
Марка: Disana
Ланолинът е натуралният восък в овчата вълна. Восъкът обгръща влакната, предпазвайки ги от грубата среда. Вълнените продукти на Disana съдържат достатъчно естествен ланолин, който предпазва и се грижи за вълнените влакна. Вълнените непромокаеми гащички постоянно изразходват ланолин и също така губят..
14.90 лв.
Марка: Disana
Натуралната вълна трябва да бъде третирана с натурален и мек шампоан за вълна. Структурата на нейните влакна прави вълната изключително чувствителна към горещина, търкане или силни химикали, затова трябва да сме много внимателни при прането на вълнени продукти.  Сапунът с говежда жлъчка на Дис..
16.90 лв.
Марка: Little Lamb
Лавандуловото масло е едно от най-популярните етерични масла. То е успокояващо, релаксиращо масло, което помага при стрес и има антисептични качества. Можете да ползвате маслото от лавандула като естествен ароматизатор на пелените за многократна употреба. Начин на употреба: сложете няколко капки ..
23.90 лв.
Марка: Bambino Mio
Този прах за пране предлага ефективно пране при ниски температури и е идеален за пране на всички пелени за многократна употреба. Подходящ за освежаване на всички бели, тъмни и цветни бебешки дрешки, бельо, меки играчки и други. Направен изцяло на растителна основа, miocare е нежен към детската кож..
12.90 лв.
Дезинфекционно средство за пелени Bambino Mio Дезинфекционно средство за пелени Bambino Mio
Топ Изчерпан
Марка: Bambino Mio
Антибактериално дезинфекционно средство за пелени miofresh, което почиства, дезинфекцира, освежава и ароматизира пелените за многократна употреба дори и при ниски температури. Подходящ за освежаване на всички бели, тъмни и цветни бебешки дрешки, бельо, меки играчки и други.Просто добавете 1 мерителн..
14.90 лв.
Марка: Bambino Mio
Комплект от 10 броя хавлиени кърпи Bambino Mio. Много меки и нежки, подходящи както за бебето, така и за вас. Можете да ги ползвате като заместител на сухите и мокри кърпички, които се ползват ежедневно. Изпират се лесно. Бързосъхнещи. Не се гладят. Не се избелват. Размер: 22 х 22 см. Състав..
24.90 лв.
Марка: Close Parent
Комплект от 10 ярки бамбукови кърпички, подходящи както за бебето, така и за вас. Идеален заместител на сухите и мокри еднократни кърпички, които се ползват ежедневно. Можете да намокрите кърпичката и да я съхранявате в кутия или чантичка. Тя остава влажна в продължение на няколко дни, докато има..
33.90 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.