Меню
Your Cart

Хигиена

Марка: Woolzies
Описание Вълнените топки за сушилня Woolzies омекотяват естествено вашето пране, без нито един от химикалите на конвенционалните омекотители. Стандартните омекотителите съдържат разяждащи химикали, които са токсични за околната среда и опасни за много хора, които имат алергични реакции към тях. Въ..
29.90 лв.
Препарат за многократни пелени Nappy Fresh на прах - 500 гр
Изчерпан
Марка: Bio-D
Уникален, антибактериален, дезинфекциращ прах за безопасното и резултатно почистване на пелени за многократна употреба при ниски, енергийно ефективни температури. • Произведен във Великобритания; • Екологично чист, от естествено извлечени суровини; • Без петрохимикали, фосфати, консерванти, енз..
7.15 лв.
Марка: Charlie Banana
Описание Комплект от 10 броя кърпички от органичен памук, подходящи както за бебето, така и за вас. Идеален заместител на сухите и мокри еднократни кърпички, които се ползват ежедневно. Можете да намокрите кърпичката и да я съхранявате в кутия или чантичка. Тя остава влажна в продължение на..
26.90 лв.
Марка: TotsBots
Описание Прахът за пране Potion на TotsBots е 100% натурален, предназначен специално за многократни пелени, както и за всички бебешки дрешки. Съдържа антибактериална съставка, която е активна и убива бактериите при пране на 30 градуса. Пелените остават чисти и дезинфекцирани. Създаден на базата ..
14.90 лв.
Многократни кърпички TotsBots, 10 броя Многократни кърпички TotsBots, 10 броя
Изчерпан
Марка: TotsBots
Комплект от 10 цветни бамбукови кърпички, подходящи както за бебето, така и за вас. Идеален заместител на сухите и мокри еднократни кърпички, които се ползват ежедневно. Можете да намокрите кърпичката и да я съхранявате в кутия или чантичка. Тя остава влажна в продължение на няколко дни, докато и..
24.90 лв.
Марка: Disana
Муселинова кърпа за лице, тяло и масаж. Фината структура на памука нежно стимулира кръвообращението на кожата. Може да се ползва и от възрастни за отстраняване на мъртвата кожа от тялото. Подходяща за ежедневна употреба. Размер: 25 х 25 см...
3.50 лв.
Шампоан за вълна Disana
Очакваме доставка
Марка: Disana
Натуралната вълна трябва да бъде третирана с натурален и мек шампоан за вълна. Структурата на нейните влакна прави вълната изключително чувствителна към горещина, търкане или силни химикали, затова трябва да сме много внимателни при прането на вълнени продукти. Шампоанът за вълна на Disana е идеален..
14.90 лв.
Бамбукови кърпички Little Lamb
Топ Изчерпан
Марка: Little Lamb
Много меки бамбукови кърпички, подходящи както за бебето, така и за вас. Идеален заместител на сухите и мокри еднократни кърпички, които се ползват ежедневно. Можете да намокрите кърпичката и да я съхранявате в кутия или чантичка. Тя остава влажна в продължение на няколко дни, докато имате нужда о..
2.90 лв.
Ланолинов балсам Disana
Изчерпан
Марка: Disana
Ланолинът е натуралният восък в овчата вълна. Восъкът обгръща влакната, предпазвайки ги от грубата среда. Вълнените продукти на Disana съдържат достатъчно естествен ланолин, който предпазва и се грижи за вълнените влакна. Вълнените непромокаеми гащички постоянно изразходват ланолин и също така губят..
14.90 лв.
Сапун за вълна и коприна Disana
Изчерпан
Марка: Disana
Натуралната вълна трябва да бъде третирана с натурален и мек шампоан за вълна. Структурата на нейните влакна прави вълната изключително чувствителна към горещина, търкане или силни химикали, затова трябва да сме много внимателни при прането на вълнени продукти.  Сапунът с говежда жлъчка на Дис..
16.90 лв.
Марка: Little Lamb
Маслото от чаено дърво има много предназначения. То е естествен дезинфектант на пелените за многократна употреба, тъй като има противогъбични и антибактериални свойства. Начин на употреба: сложете 3 капки върху кърпичка или парче плат в пералнята при прането на многократни пелени Разфасовка: 60мл..
23.90 лв.
Марка: Little Lamb
Лавандуловото масло е едно от най-популярните етерични масла. То е успокояващо, релаксиращо масло, което помага при стрес и има антисептични качества. Можете да ползвате маслото от лавандула като естествен ароматизатор на пелените за многократна употреба. Начин на употреба: сложете няколко капки ..
23.90 лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.