Меню
Your Cart

Еднократни подложки

Марка: Close Parent
Две рула от по 80 бр. биоразградими подложки от PLA (полилактид – модерен полиестер, извлечен от натурални нишестета или захари), готови да паснат на вашите Pop-in пелени, както и на всяка друга многократна пелена. С тях пелената е по-гъвкава и ви позволява да я използвате по начина, койт..
16.90 лв.
Марка: TotsBots
Описание Задържат твърдите частици и предпазват пелената от по-голямо замърсяване.  Позволяват течността да премине и да достигне до пелената, но не позволяват обратното връщане на влагата към детската кожа.  Замърсените подложки могат да се почистят в тоалетната, след което да се ..
8.42 лв. 9.90 лв.
Марка: Disana
Подложките са направени от дървесна маса и са силно устойчиви на разкъсване. Задържат твърдите частици, така че пелената се запазва по-чиста. Използваната подложка може да се изхвърли директно в тоалетната или да се компостира. Ролка от 100 бр., размер 36 x 16 см. Произход: Германия  ..
12.90 лв.
Марка: Little Lamb
Описание Еднократни хартиени подложки Little Lamb. Те задържат твърдите частици и предпазват пелената от по-голямо замърсяване. Позволяват течността да премине и да достигне до пелената, но не позволяват обратното връщане на влагата към детската кожа. Замърсените подложки могат да се почистват в..
10.90 лв.
Марка: Bambino Mio
Биоразградими подложки MioLiners, Bambino mio.  Могат да се ползват с всички видове пелени. Подложките задържат твърдите частици и предпазват пелената от по-голямо замърсяване. Те позволяват проникване на течността само в посока навътре към пелената и предотвратяват обратното просм..
16.90 лв.
Марка: Bambino Mio
Биоразградими еднократни подложки Bambino mio. Подложките задържат твърдите частици и предпазват пелената от по-голямо замърсяване.  Те позволяват проникване на течността само в посока навътре към пелената и предотвратяват обратното просмукване, запазвайки по този начин бебешката кожа чиста и..
14.90 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.