Меню
Your Cart

Условия за ползване

Добре дошли в сайта www.peleni.bg
Този документ описва условията и правилата за ползване на услугите достъпни чрез сайта www.peleni.bg (наричан Peleni.bg)
www.peleni.bg е собственост на Бурано ЕООД с ЕИК 200823950.
Ако посещавате или пазарувате в Peleni.bg, Вие безусловно приемате следващите условия. 

ДОСТЪП ДО САЙТА
Peleni.bg ви предоставя възможност за избор, за пазаруване без създаден профил или чрез създаване на такъв. Достъпът Ви до сайта, не ви дава право за препродажба на артикулите, комерсиално използване или сваляне на съдържанието му, без изричното писмено съгласие на Peleni.bg. Вие не може да използвате логото на Peleni.bg или други фирмени графики без нашето писмено разрешение.

ЕЛЕКТРОННИ СЪОБЩЕНИЯ
Когато посетите Peleni.bg или изпращате електронни писма до нас, Вие общувате с нас по електронен път и се съгласявате да получавате от нас писма по електронен път. Ние ще общуваме с Вас чрез електронна поща, чрез съобщения публикувани на сайта или по телефона.
Ако желаете да предоставите на Peleni.bg вашия е-мейл адрес и поставите отметка за получаване на електронна поща, Вие се съгласявате, че Peleni.bg може да ви информира за промени или допълнения на този сайт, за новини, нови продукти или услуги.

ПРОФИЛ
Ако използвате този сайт, Вие носите отговорност за опазването на конфиденциалността на Вашия профил и парола, както и за ограничаване на достъпа до компютъра си и сте съгласен да поемете отговорност за всички действия, които извършвате с акаунта и паролата си. Peleni.bg си запазват правото да отказват услуги, прекратяват акаунти, добавят или премахват съдържание.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ
Peleni.bg се опитва да бъде възможно най-точен в описанието на продуктите. Въпреки това Peleni.bg не гарантира, че продуктовото описание или друго съдържание на този сайт е точно, пълно, надеждно, актуално или безгрешно. Ако продуктът, доставен от Peleni.bg, не е в описания според Вас вид, може да го върнете в неизползвано състояние.

ЦЕНИ
Посочените цени са валидни в момента на публикуването. Всички цени са в ЛЕВА (лв.) с включено 20% ДДС, освен ако не е обявено друго.   

ВРЪЗКИ
Този сайт съдържа връзки към някои други сайтове. Ние не сме отговорни за действията и не гарантираме съдържанието на тези уеб сайтове. Описаните условия тук не важат за други сайтове.

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ
Peleni.bg не носи отговорност за всяко забавяне или неизпълнение на задълженията си, при условие че закъснението или повредата са възникнали от независеща от нас причината, която е извън нашия контрол. Това условие не засяга законните права.
Peleni.bg не носи отговорност, когато в следствие нарушения функциалността на сайта са настъпили нежелани последици.

МАРКИ
Peleni.bg лого и графики са собственост на Peleni.bg. както и снимковият материал. 

ПРИЛОЖИМОСТ
При посещението си в сайта Peleni.bg, Вие се съгласявате, че законите на Република България определят тези условия на ползване, при спорове от всякакъв вид възникнали между Вас и Peleni.bg. 

ИЗМЕНЕНИЯ
Ние си запазваме правото да правим промени по нашия сайт, фирмената политика и Условия за ползване по всяко време. Ако някое от тези условия, се счита за невалидно или неизпълнимо, това условие ще бъде сметнато за единично и няма да повлияе на валидността и приложимостта на останалите условия.

ВРЪЗКА С НАС
Ако искате да се свържете с нас, моля използвайте формата за контакт или посочените телефони за връзка.

РЕКЛАМАЦИИ
Според член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок и да върне стоката при следните условия:
- същата да не е използвана;
- да е с оригинална ненарушена опаковка и да има търговски вид;
- да е придружена от съпътстващите я документи.
Всички разходи по връщането са за сметка на клиента. 
Когато получим обратно стоката ние ще ви върнем парите по банков път, освен ако не е уговорено друго.
В случай че получите стоката във вид несъответстващ на условието за доставка, или друга стока различна от поръчаната, ние ще ви я сменим с доставка за наша сметка или ще ви върнем парите. Всеки един случай разглеждаме индивидуално и винаги в полза на клиента.
Менструалните чашки и многократните дамски превръзки не подлежат на връщане и замяна!

ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Моля, разгледайте подробно нашата Декларация за поверителност

Тези правила са в сила от 01.06.2018г.

 

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.