Меню
Your Cart

Плащане и доставка

ПОРЪЧКА
Сайтът Peleni.bg е създаден да бъде лесен за употреба. Трябва да следвате инструкциите по време на вашата поръчка.

ИЗБОР НА ПРОДУКТ
Пелените са категоризирани по марки. Можете да търсите продукт по ключова дума чрез използване на кутия "търсене" намира в горе в дясно на екрана. Разглеждайки даден продукт, можете да използвате двете стрелкички в долната му дясна част, за да го добавите за сравняване. Над продуктовата гама имате опция „Продукти за сравняване“, където се виждат всички добавени продукти от вас. Чрез тази опция, можете лесно и бързо да направите своя избор, ако се колебаете. Иконката „сърчице“ добавя продукта към списък с желани от вас продукти, който можете да разгледате по всяко време в горната дясна част на сайта. Тези продукти не са закупени, а само предпочетени от вас! Тази опция е само за потребители с регистриран профил.

ПОСТАВЯНЕ В КОШНИЦАТА
За да поставите избраните от Вас продукти в потребителската си кошница, от продуктовата страница изберете желания цвят, размер, количество, което искате да купите, и натиснете бутона "Купи". Можете да продължите пазаруването или да отидете във вашата кошница (горе в дясно), за да пристъпите към завършване на поръчката си. В потребителската кошница, можете да променяте количеството или да премахнете продукт по всяко време. За премахване натиснете бутон "Х". По всяко време можете да направите справка на съдържанието в потребителската си кошница като натиснете линка в горния десен ъгъл.

ПРОВЕРКА НА ДАННИТЕ
Попълнете коректно и подробно изискващите се данни за контакт и доставка.

МЕТОДИ ЗА ДОСТАВКА
При стойност на поръчка над 150 лв. за цялата страна доставката е безплатна.
При стойност на поръчка под 150 лв.:
- цена до офис на Еконт - 5,50 лв.
- цена до конкретен адрес - 7,00 лв.

В полето за допълнителни указания може да посочите желания от вас офис на Еконт или друга информация, ако това е необходимо.

ПОРЪЧКА
Прегледате внимателно цялата поръчка и при необходимост коригирайте преди да щракнете върху бутона "Потвърди". За потвърждение и изпращане на поръчката натиснете бутона " Потвърди ". Ние ще Ви изпратим е-мейл с данни за вашата поръчка и ще се свържем с вас по телефон за потвърждение. Ако имате ваучер или купон за намаление, го въведете преди да потвръдите поръчката си.

ИНФОРМАЦИЯ
Ако не можете да намерите продукта, който търсите, ако предпочитате да се обадите на нас за поръчка или имате въпроси относно продуктите, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на посочените телефони.

ПЛАЩАНЕ
Можете да заплатите желаните от Вас стоки по следните начини:
1. Чрез банков превод по сметката на Бурано ЕООД – ДСК Банк

IBAN: BG28STSA93001524211705
BIC: STSABGSF   

2. Чрез наложен платеж, когато куриерът достави стоката на посочения адрес.

Всички цени са крайни с включен ДДС. 

ДОСТАВКА
Доставката се осъществява чрез куриерска фирма Еконт Експрес. Срокът е до 48 часа.
Търговецът приел вашата поръчка ще се свърже с вас за потвърждение или консултация и ще ви информира своевременно за движението и до вас. Стоката тръгва само след изрично устно потвърждение от вас. Клиентът може да проследи своята пратка от момента на изпращането и чрез номера на товарителницата, който може да получите от нас. 

РЕКЛАМАЦИИ
на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок и да върне стоката при следните условия:
- същата да не е използвана;
- да е с оригинална ненарушена опаковка и да има търговски вид;
- да е придружена от съпътстващите я документи.
Всички разходи по връщането са за сметка на клиента. 
Когато получим обратно стоката ние ще ви върнем парите с наложен платеж по куриер за ваша сметка, освен ако не е уговорено друго.
В случай че получите стоката във вид несъответстващ на условието за доставка, или друга стока различна от поръчаната, ние ще ви я сменим с доставка за наша сметка или ще ви върнем парите.
Всеки един случай разглеждаме индивидуално и винаги в полза на клиента.
Менструалните чашки и многократните дамски превръзки не подлежат на връщане и замяна!

Всички цени подлежат на промяна без предизвестие!

Нашият уеб сайт използва cookies (бисквитки), които са необходими за коректното му функциониране. Повече информация можете да намерите в раздел ПОВЕРИТЕЛНОСТ.